äiti lastensa kanssa piirtämässä

Lapset ja perheet

Päiväkerhot

Kerho on tarkoitettu 3 - 5 -vuotiaille lapsille. Kerran viikossa kokoontuva kerho sisältää hartaushetken ja toimintatuokioita, mutta myös vapaata leikkiä. Kerholaisilla on mukana omat eväät, jotka yhdessä nautittuna maistuvat touhun keskellä. Päiväkerho on turvallinen paikka yhdessäoloon ja Taivaan Isän asioihin tutustumiseen, sekä käsillä tekemiseen ja liikkumiseen.

Kontiomäki, Seurakuntakoti, maanantaisin klo 12.30 - 15 (3 - 5v.)

Paltamo, Muksula, tiistaisin klo 9 - 11 (3-5v.), KLO 12.30 - 15.00 (3-5 v.)

Perhekerhot:

Kerho on tarkoitettu kaikenikäisille lapsille ja heidän huoltajilleen. Kerhossa hartaushetki, askartelua, leikkiä, kahvittelua, jutustelua... Tervetuloa huoltajat ja hoitajat lapsineen!

Kontiomäki, Seurakuntakoti, keskiviikkoisin klo 9 - 11.30

Paltamo, Muksula, torstaisin klo 9 - 11.30

Kirkkohetket

Pikkuväen kirkkohetket ovat kerholaisten, päivähoidon sekä kaikkien lasten yhteisiä kokoontumisia. Usein mukana on myös pappi ja kanttori.

Kontiomäen pikkuväen kirkko on seurakuntakodin kirkkosalissa. Paltamossa pikkuväen kirkko on joko isossa kirkossa tai uudessa pikkukirkossa ja kirkkopihassa.

Lasten askartelemia pöllöjä seinällä

Sari  Mikkonen