Kysyvä ei tieltä eksy

Kontiomäen seurakuntakoti

Keskustelua siitä, millaista seurakunnan toimintaa sinä haluaisit Kontiomäkeen. Kahvitarjoilu.

Sanonta: Kysyvä ei tieltä eksy lienee monille tuttu. Ja moni on kokenut sen todeksi.

Meillä saattaa olla myös kysymyksiä seurakunnasta, kirkosta, Raamatusta tai uskosta. Mutta mistä löytyisi vastauksia?

Kontiomäen alueneuvosto on esittänyt toivomuksen, että KOntiomäellä ruvettaisiin pitämään jotain seurakunnallista piiriä tai ryhmää, jossa voitaisiin keskustella näistä asioista.

Ensimmäinen kokoontuminen on tarkoitus järjestää keskiviikkona 21.10. klo 12 alkaen Kontiomäen seurakuntakodissa. Piirissä on mukana eläkeläispappi Martti Turunen. Aluksi hahmotellaan piirin toimintaa. Mikä olisi sopivin kokoontumisaika ja -tiheys? Vaikkapa kerran kuukaudessa?

Kahvitarjoilu.

Tule mukaan!