Lähetysyhdistys Kylväjän Paltamon päivät

la 24.10. kello 10.00 - la 24.10. kello 16.00
Paltamon seurakuntakeskus

Ilmoittautuminen on päättynyt

Lähetysyhdistys Kylväjän Paltamon päivät. Elämä kristittynä. Aatu Gröhn, Janne Aitta ja Erkki Puholainen Lähetysyhdistys Kylväjästä.

Tervetuloa kaikki lähetysyhdistys Kylväjän päiville paltamon seurakuntakeskukseen. Mukana Aatu Gröhn ja Janne Aitta Lähetysyhdistys Kylväjästä. Mukana myös seniorityöntekijä Erkki Puholainen.

Lauantaina Aatu Gröhn pitää Raamattutunnin aiheesta "Elämä kristittynä", sekä johdattaa aiheeseen arkipäivän kristillisyys Suomessa ja lähetyskentillä.

Erkki Puholainen kohtaa meidät hartaudessa, Raamatun äärellä.

Sunnuntain messussa saarnaa Janne Aitta Kylväjästä. Sunnuntain lähetysjuhlassa otetaan videoyhteys nimikkolähettiimme Anitta Lepomaahan.

Päivien yhteydessä on molempina päivinä lounas vapaaehtoisella maksulla Anitta Lepomaan työn tukemiseen, järjestämme myös arpajaiset.

Ilmoittautuminen ruokailuja varten 21.10. mennessä seurakunnan emäntä Pihla Heikkinen p. 044 597 4765