VIP-seikkailupäivä 7-8vuotiaille

ke 30.6. kello 10.00 - 16.00
Paltamon seurakuntakeskus

Seikkailupäivä 7 -8-vuotiaille seurakuntakeskuksessa ja sen pihalla. Päivässä raamis, ruokaa ja Vuokatti actionin seikkailupuuhia ja muuta kivaa touhuilua.

Seikkailupäivä 7 -8-vuotiaille seurakuntakeskuksessa ja sen pihalla. Päivässä raamis, ruokaa ja Vuokatti actionin seikkailupuuhia mm. korikiipeilyä ja jalkapallodartsia ja muuta kivaa touhuilua. Mukaan siis sään mukaiset varusteet. Päivän hinta on 5€, sisältäen lounaan, välipalan ja ohjelman. Osallistujat on vakuutettu seurakunnan puolesta. Ilmoittautuminen tapahtumaan viestillä Suville 18.6. mennessä. Laita viestiin osallistujan nimi, ikä ja mahdolliset ruokarajoitteet ja muut ohjaajien tarvitsemat tiedot erityisistä tarpeista. Tapahtuma järjestetään yhdessä Paltamon helluntaiseurakunnan kanssa. Lisätietoja Suvilta p. 044 597 4763.