VIP-seikkailupäivä 9 -10-vuotiaille

to 1.7. kello 10.00 - 16.00
Paltamon seurakuntakeskus

VIP-seikkailupäivä 9 -10-vuotiaille pidetään Paltamon seurakuntakeskuksessa ja sen pihalla. Päivässä raamis, ruokaa ja Vuokatti actionin seikkailuja.

VIP-seikkailupäivä 9 -10-vuotiaille pidetään Paltamon seurakuntakeskuksessa ja sen pihalla. Päivässä raamis, ruokaa ja Vuokatti actionin seikkailuja, sekä muuta puuhaa. Kokeilemme korikiipeilyä ja jalkapallo dartsia sekä paljon muuta kivaa. Tapahtuma on pääosin ulkona, eli sään mukaiset vaatteet on tarpeen. Päivän hinta on 5€, sisältäen lounaan, välipalan ja ohjelman. Osallistujat on vakuutettu. Ilmoittautuminen viestillä Suville 18.6. mennessä. Viestiin osallistujan nimi, ikä, huoltajan tiedot sekä mahdolliset ruokarajoitteet ja muut ohjaajien tarvitsemat tiedot esim. erityisistä tarpeista. Tapahtuma järjestetään yhdessä Paltamon helluntaiseurakunnan kanssa.