Retki Vuokattiin 1.-4.luokkalaisille

ke 20.10. kello 09.00 - 17.30
Superpark Vuokatti

Syyslomaretki Vuokatin Superparkiin. Kirkkohetki, lounas Hesburgerissa ja seikkailua Superparkissa. Retken hinta 25€, sisältää matkat, lipun ja lounaan. Ilmoittautumiset Suville 8.10. mennessä viestillä. Viestiin nimi, ikä, ruokarajoitteet ja muut tiedot sekä huoltajan yhteystiedot. Lähtö Paltamon kirkolta klo 9.00. Kontiomäen koululta klo 9.15 ja Ristijärven kirkolta klo 9.30. Klo 16 lähdemme paluu matkalle samaa reittiä seuraten. Mukaan juomista ja evästä sekä sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja tossut/sukat.

Retkeen voi hakea taloudellista tukea ottamalla yhteyttä Suviin. Toivomme, että taloudellisesta tilanteesta riippumatta lapsella on mahdollisuus osallistua retkelle.