Retki Ouluun 5.-7.luokkalaisille

Oulun Superpark

Syyslomaretki Oulun Superparkiin. Ohjelmassa hartaushetki, lounas ja Superpark sekä käynti zeppelin- ostoskeskuksessa. Retken hinta 30€, sisältää matkat, liput ja lounaan. Ilmoittautuminen Suville 8.10. mennessä viestillä. Viestiin nimi, ikä, ruokarajoitteet ym. tiedot sekä huoltajan yhteystiedot. Järjestetään yhdessä Paltamon helluntaisrk:n kanssa.

Syyslomaretki Oulun Superparkiin. Ohjelmassa hartaushetki, lounas ja Superpark sekä käynti zeppelin ostoskeskuksessa. Retken hinta 30€, sisältää matkat, liput ja lounaan. Ilmoittautuminen Suville 8.10. mennessä viestillä. Viestiin nimi, ikä, ruokarajoitteet ym. tiedot sekä huoltajan yhteystiedot.

Lähtö Ristijärven kirkolta klo 9.00, Kontiomäen koululta klo 9.15 ja Paltamon kirkolta klo 9.30. Paluumatkalle lähdetään klo 17.30. Mukaan juomista, evästä ja mukavat sisäliikuntaan sopivat vaatteet sekä tossut/sukat. Halutessaan voi ottaa rahaa ostoksiin ja omatoimiruokailuun.

Retkeen voi hakea taloudellista tukea ottamalla yhteyttä Suviin. Toivomme, että mahdollisimman moni lapsi pääsee mukaan, taloudellisesta tilanteesta riippumatta. Retki järjestetään yhdessä Paltamon helluntaisrk:n kanssa.