Paltamon seurakunta

Paltamon seurakunta, kainuun vanha emäseurakunta, sijaitsee Oulujärven pohjoisrannalla, Kainuussa. Paltamon ev.lut seurakunta kuuluu Kuopion hiippakuntaan. Vuonna 2016 seurakuntaan kuului 2778 paltamolaista.

Paltamon seurakunnan kirkkoherranvirasto

Tilojen ja toimitusten varaukset, virkatodistukset ja sukuselvitykset, avioliiton esteiden tutkinta ja muu yleisinformaatio seurakunnasta.

Työntekijöiden yhteystiedot löytyvät yhteystiedot -sivulta

Käyntiosoite: Puolangantie 14

Postiosoite: Kirkkokuja 1, 88300 Paltamo

Puh: 08-617 2341
Sähköpostiosoite: paltamo.khranvirasto(at)evl.fi

Viraston aukioloajat
Ma 9-12
Ke 9-12
Pe 9-12

LASKUTUSOSOITE:

Kirkon Palvelukeskus/Paltamon seurakunta  ++3010++

00026 Basware

VERKKOLASKUOSOITE: 003701888128

Sähköpostiosoite laskuille:
kirkonpalvelukeskus (at) bscs.basware.com

Virkatodistukset

Sukuselvityksiä varten tarvitut todistukset tilataan puhelimitse, sähköpostilla tai sähköisellä lomakkeella. Sukututkimusta varten kirkonkirjoja voi tutkia myös netistä Suomen Sukuhistoriallisen yhdistyksen sivuilta.

Tilaa virkatodistus tästä

Virkatodistusmaksut

Kirjuri -jäsentietojärjes-telmästä saatava, yhden ihmisen yksittäistä tietoa koskeva todistus on maksuton. Useampia tietoja, esim. muuttotietoja ja perhetietoja, sisältävä todistus maksaa 9 euroa.

Jos tietoja on etsittävä kirkonkirjoista, todistuksen hinta on 30 euroa.

Sukututkimusta varten annettavan todistuksen perushinta on 30 euroa ja lisäksi 15 euroa jokaiselta alkavalta 30 min ajalta.

Maksullisten todistusten lähettämisestä postissa peritään lisäksi 5,50 euroa.