Ihmisiä takaapäin ulkoilmakirkossa Paltamon Eino Leino-puistossa

Aikuistyö

Aikuistyön toimesta järjestetään aikuisille suunnattua toimintaa ja tapahtumia. Vapaaehtoistyön koordinointi kuluu myös aikuistyön toimenkuvaan. Paltamon seurakunnan aikuistyötä johtaa julistustyön johtokunta.

Evankelioimistyö, naisten ja miesten päivät, avioparityö sekä työikäisten kohtaaminen erilaisten tapahtumien kautta ovat keskeinen osa aikuistyötä. Aikuistyön järjestää lisäksi seuratoimintaa yhteistyössä kirkkomme eri herätysliikkeiden kanssa.

Aikuistyön tapahtumiin ilmoittaudutaan pääsääntöisesti kirkkoherranviraston sähköpostin välityksellä, tai puhelimitse, ellei ilmoituksissa ole toisin mainittu. Suurin osa tapahtumista on toki kaikille avoimia, joihin ei tarvitse ilmoittautua.

Tervetuloa rohkeasti mukaan!

Diakoniatyön kerhot

Kerhot kokoontuvat toimintakaudella

KÄSKASSARA
kokoontuu seurakuntakeskuksen Porstuassa tiistaisin kello 12.00.

:ATIMA
kokoontuu seurakuntakeskuksen juhlasalissa parittomien viikojen
keskiviikkoisin kello 12.00. Kerho alkaa 12.9.2018

KONTIOMÄEN SEURAKUNTAPIIRI
kokoontuu Kontiomäen seurakuntakodin kerhohuoneessa  parillisien viikkojen  keskiviikkoina kello 12.00.

Kerho alkaa 5.9.2018

:

OMAIS-OIVA
(vertaistukea omaishoitajille) kokoontuu kerran kuukaudessa maanantaisin klo 12.30-14.30 seurakuntakeskuksessa.

Kerho on kesätauolla.

Rovastukunnan järjestämä Omaishoitajien kirkkopyhä Kuhmossa 22.10.2018

NÄKÖVAMMAISET
(vertaistukea  näkövammaisille)
kokoontuu seurakuntakeskuksen kokoushuoneessa kerran kuukaudessa maanantaina klo 12.-14.

ROVASTIKUNNAN JÄRJESTÄMÄ NÄKÖVAMMAISTEN KIRKKOPYHÄ VAALASSA 9.9.2018

Kuljetus lähtee seurakuntatalon pihasta kello 8.30.

Kirkkopyhässä messu, ruokailu, vaalalaisten ohjelmaa ja kahvit.

Ilmoittautumiset ruokavalioineen diakonissalle p.044-5974762, viimeistään 28.8.2018.

Elsa ja Aarne -nuket istumassa.