Kangaskasseja, joissa rippikoululaisten käden kuvat

RIPPIKOULULEIRI 2019

Rippileiri järjestetään Kuusamossa Nuorisokeskus Oivangissa 30.6.-5.7.2019. Konfirmaatio on Paltamon kirkossa sunnuntaina 7.7.

Rippikoulun opetuspäivät keväällä:

su 3.2. klo 10-13.30, kirkossa. Kaikille rippikoulun käyville yhteinen opetuspäivä, myös muualla leirin käyville.

Paltamon seurakunnassa rippikoulun käyville lisäksi,

su 14.4. klo 10-14, alkaa kirkossa.

la 11.5. Retkipäivä Kajaanissa Ristijärven riparilaisten kanssa. Lähtö klo 13.30 seurakuntakeskukselta. Käymme Paltaniemen kuvakirkossa, Valon kappelissa sekä teatterissa, katsomassa Kajaanin srk:n nuorten ja kaupungin teatterin yhteisproduktiona tekemän näytelmän.

ke 26.6. klo 12-17 Opetuspäivä seurakuntakeskuksessa.

Klo 17 Vanhempainilta ja leiri/konfirmaatio-info.

Lisätietoja Suvilta p.044 597 4763

Seurakunnassa on mahdollisuus yksityisrippikouluun ja aikuisrippikouluun. Näistä voi tiedustella työalasta vastaavalta papilta, Marjatta Leinoselta.

Raamattuja pöydällä

Konfirmaatio eli rippijuhla

Rippikoulu huipentuu Konfirmaatioon, joka pidetään rippikoulun jälkeen kirkossa, messun, eli ehtoollijumalanpalveluksen yhteydessä. Konfirmaatiossa nuori itse tunnustaa uskonsa ja ilmaisee halunsa liittyä kirkon yhteiseen uskoon.

Konfirmaation järjestelyistä kerrotaan tarkemmin täällä.