Kangaskasseja, joissa rippikoululaisten käden kuvat

RIPPIKOULU 2005 SYNTYNEILLE

Kesän 2020 rippileiri pidetään Kainuun opistolla 31.5.-5.6. Konfirmaatio on 7.6. Paltaniemen kirkossa. Rippikoululeiri maksaa 100€. Tarvittaessa voi kysyä vapautusta maksusta taloudellisilla perusteilla diakoniatyön kautta.

Paltamossa rippikoulun käyvien nuorten vanhempienilta ke 20.5. Käydään läpi leiriin ja konfirmaatioon liittyviä kysymyksiä sekä vanhemman roolia rippikoulussa.

RIPPIKOULUN OPETUSPÄIVÄT KEVÄÄLLÄ:

Sunnuntaina 9.2. klo 10 alkaen Paltamon kirkossa. Päättyy klo 13. Kokoontuminen myös leirin muualla käyville.

Sunnuntaina 15.3. Ristijärvellä. Lähtö srk-keskukselta bussilla klo 9.00. KOKOONTUMINEN PERUTTU! Rippikoululaiset saavat korvaavan tehtävän postissa. Lisätietoja Suvilta p. 044 597 4763

Sunnuntaina 19.4. klo 10 alkaen Paltamon kirkossa. PERUTTU!

Lauantaina 16.5. Retki Kajaaniin Valon kappeliin, Paltaniemen kuvakirkkoon ja hiljaisuuden messuun Kajaanin pääkirkkoon. Tämä retki myös rippileirin muualla käyville.

Raamattuja pöydällä

Konfirmaatio eli rippijuhla

Rippikoulu huipentuu Konfirmaatioon, joka pidetään rippikoulun jälkeen kirkossa, messun, eli ehtoollijumalanpalveluksen yhteydessä. Konfirmaatiossa nuori itse tunnustaa uskonsa ja ilmaisee halunsa liittyä kirkon yhteiseen uskoon.

Konfirmaation järjestelyistä kerrotaan tarkemmin täällä.