Kangaskasseja, joissa rippikoululaisten käden kuvat

RIPPIKOULULEIRI 2019

Rippileiri järjestetään Kuusamossa Nuorisokeskus Oivangissa 30.6.-5.7.2019. Konfirmaatio on Paltamon kirkossa sunnuntaina 7.7.

RIPPIKOULU ALKAA 2.12.2018 1. Adventtisunnuntaina messulla klo 10:00 Paltamon kirkossa ja infotilaisuudella messun jälkeen. Toivomme huoltajien tulevan mukaan. Ilmoittautumislomake palautetaan infotilaisuudessa työntekijälle.

Rippikouluikäisille on koulussa jaettu tiedote rippikoulusta ja ilmoittautumislomake. Jos jäit jostain syystä ilman tiedotetta ja ilmoittautumislomaketta, saat sen ilmoittamalla Suville p.044 597 4763

Seurakunnassa on mahdollisuus yksityisrippikouluun ja aikuisrippikouluun. Näistä voi tiedustella työalasta vastaavalta papilta, Marjatta Leinoselta.

Raamattuja pöydällä

Konfirmaatio eli rippijuhla

Rippikoulu huipentuu Konfirmaatioon, joka pidetään rippikoulun jälkeen kirkossa, messun, eli ehtoollijumalanpalveluksen yhteydessä. Konfirmaatiossa nuori itse tunnustaa uskonsa ja ilmaisee halunsa liittyä kirkon yhteiseen uskoon.

Konfirmaation järjestelyistä kerrotaan tarkemmin täällä.