äiti lastensa kanssa piirtämässä

Lapset ja perheet

Päiväkerhot

Kerho on tarkoitettu 3 - 5 -vuotiaille lapsille. Kerran viikossa kokoontuva kerho sisältää hartaushetken ja toimintatuokioita, mutta myös vapaata leikkiä. Kerholaisilla on mukana omat eväät, jotka yhdessä nautittuna maistuvat touhun keskellä. Päiväkerho on turvallinen paikka yhdessäoloon ja Taivaan Isän asioihin tutustumiseen, sekä käsillä tekemiseen ja liikkumiseen.

Paltamo, Muksula, tiistaisin klo 9 - 11 (3-5v.)

Lisätietoja Sari p.044-5974766

Perhekerhot:

Kerho on tarkoitettu kaikenikäisille lapsille ja heidän huoltajilleen. Kerhossa hartaushetki, askartelua, leikkiä, kahvittelua, jutustelua... Tervetuloa huoltajat ja hoitajat lapsineen!

Kontiomäki, Seurakuntakoti, keskiviikkoisin klo 9 - 11.30

Kirkkohetket

Pikkuväen kirkkohetket ovat kerholaisten, päivähoidon sekä kaikkien lasten yhteisiä kokoontumisia. Usein mukana on myös pappi ja kanttori.

Kontiomäen pikkuväen kirkko on seurakuntakodin kirkkosalissa. Paltamossa pikkuväen kirkko on joko isossa kirkossa tai uudessa pikkukirkossa ja kirkkopihassa.

Perhekirkot

Lapset vanhempien, kummien tai isovanhempien kanssa ovat tervetulleita myös perhekirkkoihin. Perhekirkot ovat lasten ehdoilla suunniteltuja jumalanpalveluksia, jotka pidetään sunnuntaisin, yleensä kirkossa. Perhekirkko kestää puolisen tuntia.

Joskus perhekirkossa vietetään ehtoollista. Kastettu lapsi, jolle on opetettu ehtoollisen merkitystä, voi osallistua ehtoolliselle yhdessä vanhempansa tai muun hänen kristillisestä kasvatuksestaan huolehtivan konfirmoidun kirkon jäsenen kanssa (esim. isovanhemmat tai kummit). Lapsen osallistumisessa ehtoolliselle tärkeintä on se, että hän ymmärtää, ettei ehtoollisessa ole kysymys tavallisesta syömisestä ja juomisesta, vaan siinä on kysymys yhteydestä Jeesukseen ja Jumalan rakkauteen.

PERHEPÄIVÄT KESÄLLÄ 2019

Perhepäivässä pelaillaan, leikitään ja askarrellaan sekä leikitään Raamatun kertomus yhdessä. Syödään tietysti myös yhdessä lounas. Tervetuloa isät, äidit, lapset, mummot, ukit, kummit ja muut.

Paltamon seurakuntakeskuksessa 18.6. klo 9-13

Kontiomäen seurakuntakodilla 19.6. klo 9-13

Lisätietoja Suvilta p. 044 597 4763

Jos perheessä on erityisruokavalioita ilmoitathan etukäteen :)

PERHERETKI KALAJOEN JUKUPARKIIN 10.7.2019

Koko perheen retki Jukuparkiin Kalajoelle. Lähtö aamulla klo 8.00 Paltamon kirkon parkkipaikalta ja Kontiomäestä 8.15. Vietämme päivän Jukuparkin vesipuistossa. Retkellä lapset ovat vanhempien, isovanhempien tai jonkun muun läheisen aikuisen kanssa.

Retken hinta on 20€/henkilö, sis. matkan ja lipun. Ruokailut omakustanteisesti.

Ilmoittautumiset Suville 11.6. mennessä p. 044 597 4763. Viestiin lähtijöiden nimet ja lasten iät sekä mukaan lähtevän aikuisen yhteystiedot.

Lasten askartelemia pöllöjä seinällä