Ristijärven seurakuntakoti

Pappilantie 27 , 88400 Ristijärvi

Ristijärven seurakuntakoti

Sodan jälkeen Toppisen rakennusliike pystytti hirsitalkoin kerätystä puutavarasta seurakuntatalon, jota nykyisin kutsutaan seurakuntakodiksi. Salissa pidettiin talvipakkasilla jumalanpalvelukset, koska kirkko oli kylmä. Ennen talvikirkot pidettiin pappilan pirtissä, joka purettiin 1960-luvulla.

Nykyään seurakuntatalolla pidetään kokouksia, nuorisotoimintaa (partio, nuortenillat) ja muita kirkollisia tilaisuuksia. Käytössä ovat pääsali (100 henkeä) keittiöineen, nuorisotilat ja partiokolo.

Seurakuntakotia on laajennettu 1970-luvulla (kokoustilat, kerhotilat) ja 1990-luvulla (nuorisotilat, partiokolo ja lähetyksen kirpputori). Vuonna 2005 kunnostettiin keittiö, salin kalusteet ja valaistus. Saliin tuli heikkokuuloisten silmukka.

Pappilantie 27, 88400 Ristijärvi

Puuhapiiri Ristijärven seurakuntakodilla

Puuhapiiri kokoontuu seurakuntakodilla tiistaisin klo 10.

Pappilantie 27, 88400 Ristijärvi

Puuhapiiri Ristijärven seurakuntakodilla

Puuhapiiri kokoontuu seurakuntakodilla tiistaisin klo 10.