Paltamon seurakuntakeskus

Paltamon seurakuntakoti

Puolangantie 14, 88300 Paltamo

Virasto on auki maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 9-12.

Paltamon seurakuntakeskus

Paltamon seurakuntakeskus sijatsee Paltamon keskustassa, samassa pihapiirissä Paltamon kirkon kanssa. Keskuksen yläkerrassa sijatsevat seurakunnan toimistotilat sekä juhlasali. Alakerrassa on päiväkerhon tilat sekä kerhotila Nuokkari.

Seurakuntakeskuksen tiloja vuokrataan perhejuhliin, kuten hää-, vihki-, syntymäpäivä-, kaste- ja konfirmaatiojuhliin sekä muistotilaisuuksiin. Tilojen hinnasto löytyy tästä.

Paltamon seurakuntakeskuksen juhlasalissa on noin 60 istumapaikkaa, ja ruokasali mukaan luettuna tilaa on noin 130 ruokailijalle. Alakerran nuorisotilaan mahtuu noin 20 henkilöä ja päiväkerhotilaan noin 20 lasta ja 10 aikuista.

Tilan varaamista voi tiedustella Paltamon kirkkoherran virastosta: puh.  08-617 234. Virasto on auki maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 9-12.

Lastenhoitohuone
Wi-Fi

Puolangantie 14, 88300 Paltamo

Naisten raamattupiiri