Tervetuloa kirjoitettuna päreelle

KONTIOMÄEN SRK-KODILLA

klo 14 Tyttöjen ja poikien kerho 1.-3. luokkalaisille

VIP-ILLAT ALAKOULUIKÄISILLE PALTALINNASSA

Toiminnallinen ilta, jossa raamishetki, nyyttärit ja toimintapisteitä peleineen ja kisoineen. Halutessaan voi tuoda jotain herkkua mukanaan yhteiseen nyyttäripöytään. Järjestetään yhdessä Paltamon helluntaiseurakunnan kanssa.

Perjantaisin klo 17.00

8.2.   15.3.   12.4. (Paukkulassa)  10.5.

PERHERETKI KALAJOEN JUKUPARKIIN 10.7.2019

Koko perheen retki Jukuparkiin Kalajoelle. Lähtö aamulla klo 8.00 Paltamon kirkon parkkipaikalta ja Kontiomäestä 8.15. Vietämme päivän Jukuparkin vesipuistossa. Retkellä lapset ovat vanhempien, isovanhempien tai jonkun muun läheisen aikuisen kanssa.

Retken hinta on 20€/henkilö, sis. matkan ja lipun. Ruokailut omakustanteisesti.

Ilmoittautumiset Suville 11.6. mennessä p. 044 597 4763. Viestiin lähtijöiden nimet ja lasten iät sekä mukaan lähtevän aikuisen yhteystiedot.

Jalat ruoholla ringissä.

VIP-KESÄLEIRI 7-12-VUOTIAILLE 7.-9.6.2019

Leiri pidetään Männistön leirikeskuksessa Vuolijoella, Oulujärven rannalla. VIP-illoista tuttuja touhuja ja isosia sekä ohjaajia. Uidaan, pelaillaan ja syödään hyvin ja opitaan jotain Raamatusta.

Leirille lähdetään bussilla perjantaina klo 17 kirkon parkista ja klo 17.15 Kontiomäen koululta. Paluu leiriltä omin kyydein. Sunnuntaina klo 12.00 leirin päätöstapahtuma koko perheelle ja päiväkahvit.

Leirille otetaan 20 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Leirin hinta 25€, sis. matkan leiripaikalle ja leirin aterioineen. Ilmoittautumiset ja tiedustelut Suville 24.5. mennessä. Viestiin nimi, ikä, osoite ja mahdolliset ruokarajoitteet sekä huoltajan yhteystiedot ja s-postiosoite. Leirikirjeet lähetetään sähköisesti. Mikäli et voi tulostaa leiriläisen turvalomaketta, ilmoita siitä viestissä niin lähetämme kirjeen postissa. Leiri järjestetään yhdessä Paltamon Helluntaiseurakunnan kanssa.

suvi-marja.happo@evl.fi  ja p. 044 597 4763