Kangaskasseja, joissa rippikoululaisten käden kuvat

RIPPIKOULU 2005 SYNTYNEILLE

Kesän 2020 rippileiri pidetään Kainuun opistolla 12.10.-16.10. Konfirmaatio on 18.10. Paltaniemen kirkossa. Rippikoululeiri maksaa 100€. Tarvittaessa voi kysyä vapautusta maksusta taloudellisilla perusteilla diakoniatyön kautta.

Paltamossa rippikoulun käyvien nuorten vanhempienilta pidetään syksyllä ennen leiriämyöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Illassa käydään läpi leiriin ja konfirmaatioon liittyviä kysymyksiä sekä vanhemman roolia rippikoulussa.

RIPPIKOULUN RETKIPÄIVÄ KAJAANIIN 22.8.

Lähtö klo 9.00 srk-keskukselta ja n. klo 9.10 Kontiomäen koululta. Vierailemme Valon kappelissa ja Paltaniemen kuvakirkossa, lähetyssafari Lehtikankaalla ym. Paluu illalla.

Raamattuja pöydällä

Konfirmaatio eli rippijuhla

Rippikoulu huipentuu Konfirmaatioon, joka pidetään rippikoulun jälkeen kirkossa, messun, eli ehtoollijumalanpalveluksen yhteydessä. Konfirmaatiossa nuori itse tunnustaa uskonsa ja ilmaisee halunsa liittyä kirkon yhteiseen uskoon.

Konfirmaation järjestelyistä kerrotaan tarkemmin täällä.