Kangaskasseja, joissa rippikoululaisten käden kuvat

RIPPIKOULU ALKAA 2005 SYNTYNEILLE

RIPPIKOULUMATKA ALKAA 1.12.2019 KLO 10 JUMALANPALVELUKSELLA JA JATKUU ALOITUSINFOLLA RIPPIKOULULAISILLE SEKÄ VANHEMMILLE SEURAKUNTAKESKUKSESSA. RIPPIKOULUN ILMOITTAUTUMISLOMAKKEET JAETAAN KOULUSSA SYKSYLLÄ JA PALAUTETAAN ALOITUSPÄIVÄNÄ SUVILLE.

Kesän 2020 rippileiri pidetään Kainuun opistolla 31.5.-5.6. Konfirmaatio on 7.6. Mikäli konfirmoitavia on yli 30, pidetään konfirmaatio Paltaniemen kirkossa. Rippikoululeiri maksaa 100€. Tarvittaessa voi kysyä vapautusta maksusta taloudellisilla perusteilla diakoniatyön kautta.

RIPPIKOULU ALKAA 1.12.2019  PALTAMON KIRKOSSA

.

Raamattuja pöydällä

Konfirmaatio eli rippijuhla

Rippikoulu huipentuu Konfirmaatioon, joka pidetään rippikoulun jälkeen kirkossa, messun, eli ehtoollijumalanpalveluksen yhteydessä. Konfirmaatiossa nuori itse tunnustaa uskonsa ja ilmaisee halunsa liittyä kirkon yhteiseen uskoon.

Konfirmaation järjestelyistä kerrotaan tarkemmin täällä.