Diakoniatyö

Diakonia on kristilliseen lähimmäisenrakkauteen perustuvaa kokonaisvaltaista auttamistyötä.

”Ettei kukaan jäisi osattomaksi Jumalan armosta” ajatus kehottaa etsimään ne seurakuntalaiset, jotka jäävät syrjään elämäntilanteensa, ikänsä tai vammaisuutensa vuoksi. Sen vuoksi kotikäyntityö on tärkein työmuoto diakoniatyössä.

Säännöllistä kerhotoimintaa on eläkeikäisille keskiviikkoisin joka toinen viikko seurakuntakodilla ja joka toinen viikko Kotokunnaalla.

Kerhojen puitteissa järjestetään retkiä, tapahtumia ja juhlia.

Yhteistyössä Kainuun Muistiyhdistyksen kanssa kokoontuvat koulutetut Kaverit torstaisin kerran kuukaudessa seurakuntakodille. Kaverit ovat tukena muistisairaille ja muille apua tarvitseville. Kaverien kanssa järjestetään tapahtumia, joihin avustetaan huonokuntoisia vanhuksia ja muistisairaita.

Diakoniatoimisto avoinna tiistaisin ja torstaisin klo 9.00 - 10.00, muulloin puhelimitse Marikka Luukkonen 044-362 0023